Nové destinace - Wizzair
Ruší se i
Vídeň-Varna.
Vídeň-Podgorica - zrušení na zimu, dříve celoročně.
+ odchází komplet z Kukes (Vídeň-Kukes)
Wizzair otvara novu linku do Iraku (Kurdistanu) Abu Dhabi – Erbil – Abu Dhabi, celkom exotika :)
ano také mě překvapila nová destinace na mapě... Wizz Air začne létat do Iráku na trase Abú Zabí - Erbil .. letenky již v prodeji tak info zde-> https://wizzair.com/en-gb/inform...erbil-iraq
Vyprodali letenky po 850 Kč a teď lety zrušili. Zatím mi přišlo jen zrušení zpátečního 31. října.
Petr76 napsal(a):Z PRG?
15.9. je v systému poslední, pak už nic ani zpáteční. Já měl letenky 15.9. - 18.9. , takže smolík :-(
Patrik Č napsal(a):Tak to vypadá na zrušenou linku Vídeň - Kuwait
Vyzera to, ze len na zimu, od aprila 2024 su letenky v systeme .. aj ked ktovie
Akorát jsem na to dnes ráno koukal, že je zrušený jen listopad - březen, škoda, že jsem to chtěl využít v únoru 😀
hej to velky zmysel nema tam ist v lete, aj ked keby klesli letenky dostatocne nizko, vedel by som si predstavit na skusku tam ist niekedy v juli :D
Saudi dotuju, takze Dammanu by som sa nebal. Skoda, ze nie su tie odlety skoro rano, to by sa stihal prestup na lety do Indie s Flynasom. Minule mali jednosmerky uz za 59€, spolu s letenkami od Wizzu za 10€ nie zly start :)
Tak to asi raději vynechám 😀
Koukal jsem ještě na případné možnosti změny a není tam ani alternativa na změnu a vzhledem k tomu, že mám zrušené letenky na půlku února, tak to nejde přehodit ani na duben...
voughne napsal(a):Saudi dotuju, takze Dammanu by som sa nebal. Skoda, ze nie su tie odlety skoro rano, to by sa stihal prestup na lety do Indie s Flynasom. Minule mali jednosmerky uz za 59€, spolu s letenkami od Wizzu za 10€ nie zly start :)
Letenky 69 ojro plus vízum 150 :-)
Tohle je spíš problém EU, může recipročně nastavit pro Saudy stejné ceny, pak by měli motivaci.
Hej, boli nasrati, ze my dostaneme ich viza do 5 minut, a oni musia cakat aj tyzden - dva :)
Brum, ja som to koncipoval na seba, viza mam do konca Januara, ale mozno by slo na niektorom z ich letisk len tranzitovat? V kazdom pripade z Indie lieta Etihad do Abu Dhabi za 110€, no a odtial Wizzom za dalsich cca 50. Casovo to pekne vsetko sedelo, az na ten Damman, kde bolo velmi malo casu na prestup.